fbpx

Toimistopäällikkö, HLB Tietotili Group, Kerava

Tämä on sinulle kokenut myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn tottunut taloushallinnon ammattilainen?

HLB Tietotili Group etsii kauttamme TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ Keravan toimipisteeseensä (Tevilex Oy).

HLB Tietotili on monipuolinen myös kansainvälisiä asiakkaita talous- ja veroasioissa palveleva tilitoimisto ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Prosessit on hiottu tehokkaaksi ja sähköiset järjestelmät helpottavat monien arkisten rutiinien hoitoa. Keravan toimipisteen, Tevilex Oy:n, vetäjän jäädessä eläkkeelle tulet hallitusti ottamaan vastuun pitkäaikaisista asiakkuuksista. Tevilex Oy on perustettu vuonna 1987 ja toiminut Keravalla vuodesta 1990 lähtien. Vastaat ammattilaisista koostuvan tiimisi päivittäisjohtamisesta, teet myös itse käytännön kirjanpitotyötä ja osallistut monipuolisesti asiakkaiden konsultointiin, käyttöönottoihin sekä sisäisten prosessien ja menetelmien kehittämiseen. Toivomme sinulta vahvaa kokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen, kokemusta esimiestehtävien parista sekä osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä. Haluat tarjota asiakkaillesi poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja työskentelet tuloksellisesti, joustavasti ja sinua on helppo lähestyä.    

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta KTM/Tradenomi. Sinulta löytyy KLT-tutkinto tai valmius sen suorittamiseen. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen työssäsi englannin kielellä.

Sinua odottaa tärkeä positio kasvavassa yhtiössä, innovatiivinen ilmapiiri, mielenkiintoiset asiakkaat ja ammattilaisista koostuva mukava työyhteisö.

Tietotili Consulting Oy (HLB Tietotili) on 35- vuoden historian omaava auktorisoitu tilitoimisto sekä suomalainen perheyhtiö. Yhtiö on ollut kansainvälisen HLB International ketjun jäsen vuodesta 1997 lähtien.HLB kuuluu Euroopan 10 suurimman taloushallinnon ja tilintarkastuksen verkoston joukkoon ja palkittiin 2020 syksyllä arvostetulla ”Network of the Year”-tittelillä. Yhtiön asiantuntijat auttavat vaikeissakin verotuksen, talouden ja liikkeenjohtamisen ongelmissa. Konserniin kuuluvat Tietotili Audit Oy on tilintarkastusyhteisö ja Tevilex Oy toimii vielä itsenäisesti omalla nimellään. Lisätietoa Tevilex Oy:stä www.tevilex.fi  Lisätietoa konsernista www.tietotili.fi Lisätietoa ketjusta www.hlb.global

Tehtävä alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten kerro itsestäsi ja jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja