fbpx

Huoltoteknikko, Vestek Oy

Itsenäinen, asiakaspalveluhenkinen sähkö-/automaatioalan moniosaaja haussa! 

Vestek Oy etsii kauttamme ammattitaitoista HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat tekstiilihuollon koneiden ja laitteiden asennukset, korjaukset ja huollot. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää sähkö/automaatioalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta koneiden, sähkötekniikan ja elektroniikan asennus- ja korjaustehtävien parista. 

Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaiden luona, joten olet valmis matkustamaan työssäsi omalla autolla. Suomen kielen taidon lisäksi tulet työssäsi toimeen laitevalmistajien kanssa myös englannin kielellä. Olet huolellinen, sekä vastuuntuntoinen tyyppi ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Oikeanlainen asenne, yhteistyötaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita tässä tehtävässä. 

Oy Vestek Ab on vuonna 1961 perustettu maahantuontiliike, joka tuo maahan eri alojen tuotteita pääasiassa Euroopasta ja Yhdysvalloista sekä toimii tukkumyyjänä kotimaassa. Vestek toimittaa edustamiaan koneita, laitteita ja tarvikkeita neljälle pääsektorille: tekstiilihuolto, terveydenhuolto, veneala ja teollisuus. Vuonna 2017 Vestekin liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa oli noin 24 henkilöä. Vestekin toimitalo sijaitsee Espoon Suomenojalla.

Vestek Oy tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintakentän sekä vakaan yhtiön edut. Sinua odottaa vaihteleva työympäristö ja kilpailukykyinen palkka. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja