fbpx

Asiakaspalvelukoordinaattori, ILP Oy, Helsinki

Hei Sinä positiivisella asiakaspalveluasenteella operoiva asiakaspalvelun ammattilainen. Haluatko kehittyä modernin asiakaspalvelun ja isännöintialan ammattilaiseksi toimivassa ja ammattitaitoisessa porukassa?   

Isännöinti- ja laskentapalvelu ILP Oy etsii kauttamme ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA Helsingin toimipisteeseen.

Olet tärkeä lenkki toiminnan kehittämisessä, uusien asiakkaiden palvelutason määrittämisessä ja sähköistämisessä. Toimit asiakasyhteydenpidon avainhenkilönä ja isännöintitiimin tiedonkulun varmistajana. Vastaat  asiakaspalvelun ripeydestä ja laadukkuudesta. Työsi koostuu asiakkaiden ongelmien ratkaisusta puhelimitse, chatilla ja sähköisesti. Huolehdit siitä, että tapahtumat kirjataan järjestelmiin ja asiakas saa tarvitsemansa avun mahdollisimman pian. 

Olet aidosti innostunut monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja sisäistänyt hyvän asiakaspalvelun periaatteet. Sinulta löytyy hyvät organisointitaidot, ratkaisukeskeistä asennetta ja vastuullista otetta työhön. Olet toiminut asiakaspalvelutehtävien parissa aikaisemmin ja kokemusta on mahdollisesti kertynyt isännöinti tai kiinteistötoimialalta. Osaat hoitaa useita asioita samanaikaisesti etkä pelkää kiirettä. Osallistut  työssäsi myös muihin hallinnollisiin tehtäviin, kuten vastikevalvontaan ja muihin monipuolisiin kiinteistösihteerin tehtäviin. Työ tapahtuu Office -ympäristössä sekä Tampuuri ja Hausvise–ohjelmistojen avulla. Asiakaspalvelukieliä ovat suomi ja englanti.

Isännöinti- ja laskentapalvelu ILP Oy tunnetaan jo 20 vuoden ajalta luotettavana ja ammattitaitoisena niin pienten kuin suurtenkin taloyhtiöiden keskuudessa. Taloyhtiöt sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Turussa. Kilpailuetu perustuu pitkäjänteiseen ja luotettavaan yhteistyöhön. Pieni organisaatio takaa nopean tiedonkulun ja sen, että asiakkaita palvellaan joustavasti ilman viiveitä. Lisäksi käytössä olevat ohjelmistot sekä työvälineet ovat laadukkaita ja käytännöllisiä. Lisätietoja yrityksestä ilp.fi

Pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa ja jättämään oman kädenjälkesi yrityksen toimintatapaan. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, metroreitin varrella Helsingin Puotilassa.

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994 tai Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja