fbpx

Tiiminvetäjä, JS Suomi Oy, Helsinki

Etsitkö media-alalta uusia ammatillisia haasteita? Haluatko olla osa menestyksekästä yritystä, jossa pääset työskentelemään ja tapaamaan päivittäin eri toimialojen asiakkaita?

JS Suomi Oy etsii kauttamme TIIMINVETÄJÄÄ Helsingin toimipisteeseen vastaamaan tuotantotiimin päivittäisestä johtamisesta.

JS Suomi on erikoistunut interaktiivisiin esitteisiin ja videoihin. Etsimme joukkoomme alan ammattilaista, jolla on kokemusta artikkeleiden tai esitetekstien kirjoittamisesta ja mielellään myös videotuotannoista. Ammattilaisista koostuva tiimisi vastaa esitteen tuotantoprosessista alusta loppuun, toimii asiakasrajapinnassa ja hoitaa projektien suunnittelun, valokuvauksen, tekstit, taitot ja painoyhteydet. Johdat tiimisi päivittäistä toimintaa omalla esimerkilläsi ja huolehdit siitä, että pääsette hyviin tuloksiin.

Henkilönä olet aina askeleen edellä muita ja parhaimmillasi tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pystyt tekemään nopeita, laadukkaita ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen, idearikas, joustava ja utelias alan ammattilainen, jonka on helppo hahmottaa eri yritysten toimialojen sisäisiä yhteyksiä.  Sinulta löytyy vahvaa aikaisempaa kokemusta projektinhallinnan, myynnin sekä esimiestehtävien parista. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi pystyt keskustelemaan myös englannin kielellä.

JS SUOMI on osa kansainvälistä media-alan konsernia, joka toimii 10 maassa. Erikoisalaa ovat ilmoitusrahoitteiset Interaktiiviset Esitteet, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin. Yhtiö painaa vuosittain noin miljoona esitettä ja online-versiot saavuttavat 5 miljoonaa katselukertaa. Helsingin Arabianrannassa työskentelee noin 50 myynti- ja media-alan ammattilaista. Kansainvälisesti yhtiössä työskentelee noin 450 työntekijää. www.jssuomi.fi

Sinulle on tarjolla osaamistasi vastaava kilpailukykyinen palkkaus sekä bonuspalkka. Innostava ja asiantunteva työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut odottavat sinua. Liity mukaan menestyvään ja kasvavaan yritykseen, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja