fbpx

Isännöitsijä, Espoo

Oletko joustava ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut isännöinnin ammattilainen? Onko Sinulla vahvaa kokemusta isännöintitehtävien parista, neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Tehtäväsi on tuottaa ratkaisuja, jotka tuovat kiinteistöille lisäarvoa. Samalla osaat huolehtia työssäsi asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjen sujumisesta.  

Etsimme asiakkaallemme kokenutta ISÄNNÖITSIJÄÄ Espooseen vastaamaan taloyhtiöasiakkuuksista

Asiakkaalle tuotettu hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu. Olet tottunut hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia asunto-osakeyhtiöitä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Oikealla asenteella ymmärrät, että kiinteistön ylläpito on pitkäjänteistä työtä, jossa luottamuksellinen asiakassuhde on erityisen tärkeää. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Sinulla on ennakoiva tapa työskennellä, pidät itsesi vauhdissa ja kehityksessä mukana.   

Pohjakoulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen ja sinulta löytyy alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Viestintätaitosi ovat hyvät, joten kirjallisetkin tehtävät hoituvat mutkattomasti. Hallitset raportoinnin ja sähköiset tietojärjestelmät, eikä uuden oppiminen tuota Sinulle tuskaa. Tehtävät edellyttävät aikaisempaa kokemusta isännöitsijän tehtävistä.

Sinulle on tarjolla itsenäinen työ osaavassa tiimissä ja kilpailukykyinen palkkaus. Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja