fbpx

Markkinoinnin ammattilainen, Helsinki

Haussa itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja monipuolinen markkinoinnin ammattilainen. Oletko toiminut teknisellä toimialalla ja ymmärrät teknisten tuotteiden markkinoinnin haasteet?  

Etsimme asiakkaallemme MARKKINOINNIN AMMATTILAISTA teknisen tukkukaupan toimialalle Helsinkiin.

Toimenkuvasi koostuu monipuolisista markkinoinnin ja hallinnon työtehtävistä pääpainon ollessa markkinoinnissa. Vastaat yhtiön markkinoinnin toteutuksesta ja sisällön tuotannosta. Huolehdit nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämisestä ja sisällöntuotannosta, messujen järjestelyyn liittyvistä markkinointitoimista sekä uutiskirjeiden ja blogien tuotannosta. Hallinnoit markkinointimateriaaleja toimien yhteyshenkilönä mainostoimistoon ja markkinointimateriaalien toimittajiin, kuvaajiin sekä muihin sidosryhmiin. Tehtäviisi voivat kuulua myös muut hallinnon tukitehtävät taustastasi riippuen.

Tehtävä on erittäin monipuolinen ja laaja-alainen. Osaat hyödyntää eri markkinointikanavia ja sinulla on hyvä digitaalisen markkinoinnin osaaminen sekä sosiaalisen median kanavien tuntemus. Visuaalista silmän lisäksi sinulta löytyy graafista osaamista, osaat tuottaa idearikasta laadukasta sisältöä kirjoittamalla. Haluat kehittää itseäsi myynnin - ja markkinoinnin pelikentällä positiivisella asenteella ja nautit uuden ideoinnista etkä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Digimarkkinoinnin työkalut ovat sinulle tuttuja ja sinulta löytyy Adobe CC ohjelmistojen hallintaa ( InDesign, PhotoShop, Illustrator, Acrobat Pro) ja pärjäät työssäsi englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja monipuolisen työkentän, ajantasaiset työkalut sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinua odottavat ammattitaitoinen ja rento työyhteisö.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja