fbpx

Isännöitsijä, Kontulan Huolto Oy

Oletko uusia haasteita hakeva isännöinnin ammattilainen?  Pidät joustavasta ja itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä ihmisten kanssa. Löydät kiinteistöille lisäarvoa tuottavat ratkaisut ja huolehdit asiakkaista. 

Kontulan Huolto Oy etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen tehtävään Helsinkiin.

Asiakkaalle tuotettu hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu. Tehtäviisi kuulu nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden asiakasvastuullinen isännöinti yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. 

Toivomme Sinulta työkokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto on eduksesi (IAT, ITS tai AIT). Sinulla on aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen hankkeista sekä hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin sekä asiakaspalvelun. Tehtävien hoitaminen edellyttää avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä sekä uuden opettelua kohtaan. Yhtiössä on käytössä Tampuuri-toiminnanohjausjärjestelmä ja Visma Fivaldi- taloushallinnonjärjestelmä. 

Kontulan Huolto Oy on taloyhtiöiden omistama isännöintiä, siivousta ja teknisiä palveluita sekä kiinteistöhuoltoa tarjoava palveluyritys. Se panostaa toiminnassaan laatuun, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Yli 55 vuotta hiotun toimintamallin keskiössä on asiakkaiden asumismukavuudesta huolehtiminen. Kontulan Huolto on aidosti kiinnostunut asukkaistaan, ja heillä on käytössämme riittävät resurssit sekä nykyaikaiset työkalut työn toteuttamiseen. Liikevaihto on noin 3,0 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee noin 45 henkilöä. Henkilöstön osaamista ja ammattitaitoa kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Lisätietoa löydät osoitteesta www.kontulanhuolto.fi

Tarjoamme Sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja