fbpx

Taloushallinnon ammattilainen, avoin haku

Taloushallinnon ammattilainen, eikö nykyisessä työssäsi riitä enää tarpeeksi haastetta ja kaipaat jotain uutta?

Rekrytoimme ja suorahaemme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA  erilaisiin tehtäviin.

Voit olla alan moniosaaja, joka hallitsee kirjanpidon tilinpäätöksineen, alv-asiat, reskontrat ja muut viranomaisraportoinnit ja paukkuja riittäisi lisäksi vaikkapa palkanlaskennan tehtäviin. Ulkoisen laskennan lisäksi työhösi voi kuulua myös sisäisen laskennan tehtäviä ja raportointia. Olet hyvä sekä ennakkoluuloton erilaisten järjestelmien suhteen ja kokemusta on kenties kertynyt myös erilaisten järjestelmien käyttöönotoista tai kehityshankkeista. Hyvä kielitaito on eduksesi, sillä asiakkaillamme on yhä useammin tarvetta monipuoliselle kielitaidolle.  

Koulutustaustasi voi olla merkonomi/ tradenomi/ KTM, eniten merkitsee kokemuksen kautta hankittu osaamisesi ja myös se, minkälainen oikeasti olet - vuorovaikutustaitoja unohtamatta.

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Milloin olisit valmis uusiin haasteisiin? Minkälaiset tehtävät kiinnostavat Sinua eniten, niin osaamme tarjota Sinulle oikeanlaisia uusia haasteita! 

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja