fbpx

Paloilmoitinasentaja, Caverion Suomi Oy, Kokkola

Oletko parhaimmillasi itsenäisessä asiakastyössä, jossa voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi? Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta turvajärjestelmien huollosta?

Caverion Suomi Oy etsii kauttamme PALOILMOITINNASENTAJAA Kokkolaan.

Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien huolto, kunnossapito- ja vikakorjaustehtävistä. Sinulle on tarjolla liikkuva ja itsenäinen työ, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissa. 

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatioalan ammatillinen koulutus tai aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Voit olla joko alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolta löytyy jo hieman kokemusta, tärkeintä on asenteesi! 

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Yritys turvaa teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille he luovat turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Caverion on suomalainen pörssiyhtiö ja Suomessa työskentelee noin 6000 työcaveria sekä maailmalla 10 000 työcaveria, yhteensä 11 eri maassa. www.caverion.fi 

Caverionilla pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, yhdessä innovatiivisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Toisista pidetään huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjolla on erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaetu kattava koulutustarjonta sekä oma työterveyspalvelu. Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihin, https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jopia Oy:stä Jorma Brusin numerosta 040 779 6917 tai Caverion Suomi Oy:stä Antti Raudaskoski numerosta 050 5630 560.

Soita ja kerro itsestäsi! Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja