fbpx

3D-Putkistosuunnittelija, Recion Oy

3D-putkistosuunnittelija, etsitkö uusia haasteita? Onko kokemusta PDMS- /E3D suunnitteluohjelmistosta? 

Etsimme asiakkaallemme Recion Oy:lle 3D-PUTKISTOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin tai Ylivieskan toimipisteeseen.

Tulet toimimaan suunnittelutiimin jäsenenä ja toimenkuvaasi kuuluvat layout- ja putkistosuunnittelun eri tehtävät asiakkaiden toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Projektin toteutuksen perusta on ajan, budjetin ja laadun kultainen kolmio, jota täydentää turvallisuus. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (LVI/-konetekniikka- tai vastaava DI- tai insinöörikoulutus) sekä ammatillisen osaamisen lisäksi aikaisempaa näyttöä vastaavista tehtävistä. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja ilmaisemaan itseäsi selkeästi myös englannin kielellä. Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden putkistosuunnittelusta PDMS / E3D 3D-suunnnitteluohjelmistolla.

Recionin yritystaustalla on pitkät perinteet Suomessa. Toimimme lisäksi Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhtiö tarjoaa projektijohtamisen ja putkistojen suunnittelupalveluita, mekaanisia asennuksia, konepajavalmistusta ja kuumasinkitystä.  Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja Recionilla työskentelee runsas kaksisataa henkilöä Suomessa. www.recion.com

Mielenkiintoiset, haastavat ja vaihtelevat tehtävät kansainvälisessä ympäristössä odottavat sinua; niin ikään asiantuntijoista koostuva rento ja mukava työyhteisö sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjolla kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahva tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin puh. 040 779 6917.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja