fbpx

Sähköprojektipäällikkö, Aro Systems Oy

Oletko urakoinnin- ja sähköprojektien parista kokemusta omaava ammattilainen ja etsit uusia haasteita? 

Aro Systems etsii kauttamme SÄHKÖPROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin.

Projektipäällikkö työskentelee urakointiprojekteissamme vastaten projektien suunnittelun ohjauksesta, aikataulusta, asennustoiminnasta sekä laadullisesta ja tehokkaasta toteutuksesta. 

Sinulla on soveltuva koulutus (sähköteknikko/-insinööri) sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet tottunut määrätietoiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun. Ajan ja talouden hallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Kiireenkin keskellä pystyt tsemppaamaan, rakentamaan hyvää yhteishenkeä ja auttamaan tiimiäsi toteuttamaan projektit ja niiden valmistumisen asiakkaille sovitun aikataulun mukaisesti.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 65 vuoden kokemuksella. Perheyhtiön palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimintaa on pääkaupunkiseudun lisäksi Oulun ja Tampereen talousalueilla. www.arosystems.fi 

Yritys tarjoaa työntekijöille monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaa yhdessä. Työturvallisuus on tärkeää ja käytössäsi ovat aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Arolaisena sinulla on käytössäsi myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jopia Oy:stä Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Soita ja kerro itsestäsi! Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja