fbpx

Isännöitsijä, ISTO Etelä-Suomi Oy

Tervehdys isännöinnin ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Pidät joustavasta ja itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä ihmisten kanssa. Haluat tuottaa kiinteistöille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja huolehtia asiakkaista.

ISTO etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ Keski-Uudenmaan alueelle vastaamaan taloyhtiöasiakkuuksista. 

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden asiakasvastuullinen isännöinti. Isännöitsijänä huolehdit, että palvelut pelaavat vahvan asiakaspalvelun, taloushallinnon ja tekniikan tuella. Olet tottunut hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia asunto-osakeyhtiöitä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. 

Toivomme Sinulta usean vuoden työkokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto on eduksesi (IAT, ITS tai AIT). Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin sekä asiakaspalvelun. Hallitset tiimityöskentelyn ja osaat jakaa töitä myös sisäisesti.

Sinulle on tarjolla monipuolinen ja itsenäinen tehtävänkuva kiinteistöjohtamisen ammattilaisten keskuudessa, kilpailukykyinen palkkaus monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuus ammattitaitoa ylläpitävään koulutukseen.

Isännöintitoimisto ISTO tuottaa Etelä-, Keski- ja Itä-Suomessa asiakkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöjohtamisen palveluita kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Toiminta perustuu avoimeen vuorovaikutukseen niin asiakasyhtiöiden, yhteistyökumppaneiden kuin oman henkilöstön kesken. Laadukas ja säännöllinen täydennyskoulutus ja sitä kautta ammattitaitoinen henkilökunta ovat toiminnan perusta. ISTO GROUP Oy perustettiin vuonna 2003 ja palveluksessa on lähes 60 isännöintialan ammattilaista. www.isto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja