fbpx

Sijoituspäällikkö, Samla Capital Oy

Haussa sijoitusmyynnin ja varainhoidon ammattilainen. Oletko sosiaalisesti aktiivinen ja neuvottelutaitoinen sekä taitava verkostoituja? 

Samla Capital Oy etsii kauttamme SIJOITUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi etsimme tiimiimme sijoittaja-asiakkuuksista vastaavaa alan ammattilaista. Tehtävääsi kuuluvat asiakkaiden hankinta ja asiakassuhteiden hoitaminen hallinnoimiimme kiinteistörahastoihin asiakastyytyväisyyttä unohtamatta. Hoidat itsenäisesti sijoittajahankintaan liittyvät tehtävät neuvottelemisesta toteutukseen saakka. Tavoitteenasi on kerätä sijoittajilta varoja sijoitettavaksi kiinteistörahastoihin sinulle asetetun henkilökohtaisen tavoitteen mukaisesti. Löydät omatoimisesti potentiaaliset sijoittajat ja sovit heidän kanssaan tapaamisia.  Kykenet käymään tuloksekkaita sijoitusneuvotteluita itsenäisesti sekä hoitamaan sopimusten teon ja tarvittavat taustatyöt tehokkaasti. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti myyntijohtajan ja sijoitusjohtajan kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta sijoitusmyynnistä tai varainhoidosta. Sinulla on kokemusta varakkaiden sijoittajien, yhteisöjen ja instituutioiden parista sekä innostusta löytyy kiinteistö- ja sijoitusalaa kohtaan. Olet työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä, jolta löytyy hyvät IT-taidot. Tuloshakuisena sekä myynti- ja palveluhenkisenä osaajana sinulla on myös oikeaa asennetta uuden oppimiseen. Pääsääntöisesti toimialueesi keskittyy työpaikan sijaintikaupungin vaikutusalueelle, mutta tarvittaessa olet valmis liikkumaan muissakin Suomen kasvukeskuksissa. Jos sinulla on jo olemassa olevia kontakteja varakkaisiin sijoittajiin, se helpottaa tavoitteidesi saavuttamista ja erinomaisen tuloksen aikaansaamista.

Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen ja Baltian. Jyväskylän lisäksi toimipisteitämme ja työntekijöitämme on Tampereella ja Helsingissä. Hallinnoimme neljää kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä, Samla Asunnot Ky:tä ja SC Hotels I Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on yhteensä lähes 140 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi.

Sinua odottaa monipuolinen tehtäväkenttä ja mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on Samlan perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Kilpailukykyinen palkkaus koostuu kiinteästä palkasta ja sijoittajahankinnan onnistumiseen liittyvästä tulospalkkiosta. Jos haluat tarjota työpanoksesi täysimääräisesti käyttöön yrityksesi kautta, voidaan neuvotella myös yritysten välisestä yhteistyöstä. Työtäsi voit tehdä Jyväskylästä, Tampereelta, Kuopiosta, Turusta tai pääkaupunkiseudulta käsin. Työtilat sijaitsevat kaupungin keskustassa tai kotitoimistossa tilanteen, tarpeen ja halusi mukaan.

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja