fbpx

Asianajosihteeri, Kemppi & Tuominen Oy

Haussa oma-aloitteinen ja itsenäinen asianajosihteeri! Innostutko vastuullisesta ja haastavasta työstä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintoja?

Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy etsii kauttamme ASIANAJOSIHTEERIÄ Helsingin toimipisteeseen.

Tulet tehtävässäsi ottamaan vastuun monipuolisista toimiston hallintoon liittyvistä tehtävistä. Työssäsi painottuu erityisesti insolvenssioikeus; konkurssit ja yrityssaneeraukset, joissa pidät langat käsissäsi monissa eri projekteissa yhtä aikaa. Taustastasi ja osaamisestasi riippuen voit ottaa tehtävässä vahvempaa roolia taloushallinnon lisäksi henkilöstöön liittyvistä asioista. Toimenkuvasi on näin joustavasti muokattavissa osaamistasi vastaavaksi.

Koulutustaustaltasi olet esim. tradenomi. Tehtävää tukevan työkokemuksen lisäksi sinulta löytyy motivaatiota oppia uutta ja halua kehittää asioita. IT-taitosi ovat hyvät, hallitset Office-työkalut ja sähköiset asiointijärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Olet tarkka ja asenteeltasi positiivinen osaaja, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaista, juridiikasta ja lopputuloksesta.

Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä laaja-alaisesti eri oikeudenaloilla. Yritys kuuluu Suomen Asianajajaliittoon ja yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 7 henkilöä. Pääasiallinen toimialue on pääkaupunkiseutu sekä Varsinais-Suomi. 

Monipuolisten ja kiinnostavien tehtävien lisäksi sinua odottaa asiantuntijoista koostuva, kannustava ja hyvällä huumorintajulla varustettu työyhteisö sekä viihtyisä työympäristö hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 040 8617221.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja