fbpx

Palkanlaskija, Rantalainen

Haussa palkanlaskennan osaaja! Oletko asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäisellä ja vuorovaikutustaitoisella asenteella työskentelevä palkkahallinnon osaaja?  

Rantalainen etsii kauttamme PALKANLASKIJAA Vantaan Tikkurilan toimistoon.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritysten palkanlaskentapalveluiden tuottamisesta. Tuet asiakkaitasi palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä ja tarjoat heille osaamisellasi parasta mahdollista palvelua. Työssäsi toimit suoraan asiakasrajapinnassa ja pääset näin myös hyvin monipuolisesti työssäsi kehittämään asiakkaiden palkanlaskentaprosesseja ja – käytäntöjä.

Olet monipuolisen kokemuksen omaava palkanlaskennan ammattilainen tai sellaiseksi pyrkivä, koulutukseltasi merkonomi/tradenomi. Toimenkuvaasi voidaan muokata ja räätälöidä kokemuksesi perusteella sopivaksi. Pienten ja keskisuurten yrityksien lisäksi tiimissä lasketaan suurasiakkaiden palkkoja ja asiakaskohtaisesti käytössä on useita järjestelmiä mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, AditroW ja Mepco. Näiden hallitseminen on toki etusi, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on halusi työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa ja osaat tunnistaa digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti.

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla, työllistäen yli 1000 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhteisöille kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta. Lue lisää www.rantalainen.fi

Sinua odottaa monipuolinen ja taustaasi sopiva toimenkuva, hyvä työympäristö, reilu arvomaailma, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja etenemiseen urallasi. Yksi Rantalaisen tärkeimmistä tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Joustavana työnantajana he tarjoavat sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Tehtävää on mahdollista hoitaa osin/kokonaan etätyönä tai mistä tahansa yhtiön toimipisteestä käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 040 861 7221.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2021 Jopia | Design Haaja