fbpx

LVI-Huoltoasentaja, Caverion Suomi Oy, Ylivieska

Oletko parhaimmillasi itsenäisessä asiakastyössä, jossa voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi? Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta LVI-järjestelmien huollosta?

Caverion Suomi Oy etsii kauttamme huoltotiimiin LVI-HUOLTOASENTAJAA kiinteistöjen huoltotoiminnan pariin Ylivieskan alueelle.

Hoidat asiakkaidemme ja elinkaarikohteidemme päivittäisistä LVI-laitteiden ennakkohuolto-, asennus- sekä korjaustöistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan tutkinto ja oikeanlainen asenne tekemiseen. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Käytössäsi on yhtiön huoltoauto, joten tehtävä edellyttää B-ajokorttia. 

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 11 maassa, Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa, yli 16 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi.

Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten kohteiden parissa, osaavat työkaverit ja mahdollisuus kehittää osaamistasi. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten mm. koulutustarjonta sekä Eazybreak liikunta- ja hierontaetu. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, Caverionilla viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa myös tuleviin kollegoihisi: caverion.fi/caverikirja/

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin Jopia Oy:stä numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2022 Jopia | Design Haaja