fbpx

Sähköasentaja, Caverion Suomi Oy, Kokkola

Haussa vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava sähköasentaja! Oletko saanut hyvää palautetta asiakkailta ja etsit uusia haasteita?

Caverion Suomi Oy etsii kauttamme SÄHKÖASENTAJAA huolto-, korjaus- ja asennustehtävien pariin Kokkolaan.

Tulet toimimaan sähköjärjestelmien asennus, kunnossapito ja huoltotehtävien parissa monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakaskohteissa sekä projekteissa. Kohteina on mm. myymälä- ja liiketiloja, tuotantotiloja ja julkisia rakennuksia.

Sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta sähköasentajan tehtävien parista ja sähköalan koulutus antaa hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja aikataulujen hallintaan. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. 

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Caverion palvelee asiakkaitaan 11 maassa, Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa, yli 16 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihto vuonna 2019 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi.

Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten kohteiden parissa, osaavat työkaverit ja mahdollisuus kehittää osaamistasi. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten mm. koulutustarjonta sekä Eazybreak liikunta- ja hierontaetu. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, Caverionilla viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa myös tuleviin kollegoihisi: caverion.fi/caverikirja/

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin Jopia Oy:stä numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2022 Jopia | Design Haaja