fbpx

Kirjanpitäjä, Helsinki/etätyö

Haussa tilinpäätöstaitoinen tilitoimistokokemusta omaava taloushallinnon moniosaaja? Oletko myös tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä?

Etsimme asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään pääosin kansainvälisten asiakkuuksien parissa ja työkielinä ovat englanti ja suomi. Tiimin tehtäviin kuuluvat asiakasyritysten kirjanpito ja raportointi, viranomaisraportoinnit sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen.

Sinulla on vahvaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja kokemusta ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä. Olet tehnyt käytännön kirjanpitotyötä, hallitset tilinpäätökset ja viranomaisraportoinnin.  Olet ennen kaikkea motivoitunut taloushallinnon moniosaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. Työskentelytavoiltasi olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itseohjautuva, suunnitelmallinen ja aikaansaava. Olet tottunut toimimaan sähköisessä ympäristössä ja sinulla on vahva Excel-osaaminen sekä MS Office-ohjelmien tuntemus. Kansainvälisen laskentakäytännön IFRS:n ymmärrys tai osaaminen katsotaan eduksesi. Koulutustaustaltasi olet (KTM/Tradenomi) ja tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä, muu kielitaito erityisesti ruotsi, katsotaan eduksesi.

Sinua odottaa monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi yksilöä arvostava ja joustava työympäristö, jossa osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit halutessasi työskennellä Helsingin tiimissä myös muualta joustavan etätyön ansiosta. 

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2022 Jopia | Design Haaja