fbpx

Credit Specialist, GRENKE, Turku

Haussa asiakaslähtöisen asenteen omaava luotonhallinnan asiantuntija. Onko sinulle kertynyt kokemusta taloushallinnon tehtävien parista, luotonhallinnan tehtävistä sekä yritysten tilinpäätösten tulkinnasta?

GRENKE etsii kauttamme CREDIT SPECIALISTIA Luotonhallinta tiimiin Turun toimipisteeseen.

Vastaat ensisijaisesti yritysasiakkaiden rahoitushakemusten käsittelystä sekä luottopäätösten tekemisestä. Vastuullesi kuuluvat myös GRENKEn jälleenmyyjien tukeminen sekä rahoitushakemusten kiertoon liittyvät työtehtävät. Palvelet GRENKEn loppuasiakkaita rahoitushakemuksiin liittyvissä kyselyissä. Vastaat asiakkaiden lakisääteisistä tarkistuksista sekä palvelutasosta osana tiimiä. Ensisijaisena välineenä palvelussa toimii sähköposti, mutta palvelemme myös puhelimitse.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta rahoitustoimialaa kohtaan sekä luotonhallinnan tehtäviä kohtaan. Sinulla tulisi olla huolellinen ja itseohjautuva työote sekä erinomainen kommunikointikyky. Tulet työssäsi toimeen englannin kielellä ja ruotsin kielen taito on ehdottomasti etusi. Arvostamme myös myynnillistä asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, vaan saat huolellisen perehdytyksen sekä tiimin antaman tuen myötä erinomaiset lähtökohdat työssä menestymiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM/tradenomi). Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus taloushallinnon tehtävien parista ja luotonmyönnöstä yrityksille. Toivomme sinulla olevan hyvät IT-taidot ja kykyä oppia uusia ohjelmistoja.

GRENKE on "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen nopean ja helpon tavan tehdä leasing-hankintoja. GRENKEllä on yli 40 vuoden leasingkokemus ja päätoimialana on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. GRENKEllä on yli 120 toimipistettä 32 eri maassa. GRENKE on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien ja palvelee 40 henkilön voimin Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella. https://www.grenke.fi/

Sinua odottaa haasteellinen ja mielenkiitoinen tehtävä kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Kupittaalla tarjoavat modernit puitteet työskentelyyn. Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan ja toimipaikkakohtaisen bonuksen sekä GRENKEn muut henkilöstöedut. Tueksesi saat energisen ja osaavan tiimin, joka uskoo rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen.

Lisätietoja antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2022 Jopia | Design Haaja