fbpx

Isännöitsijä, Retta Isännöinti, Lappeenranta

Kiinnostavatko isännöitsijän tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Oletko uusia tuulia urallesi etsivä asiakaspalveluhenkinen kiinteistö- tai isännöintialan ammattilainen tai sellaiseksi pyrkivä? Teetkö työtäsi itsenäisellä ja yhteistyökykyisellä työskentelyotteella ja omaat hyvät paineensieto- ja organisointikyvyt? 

Retta Isännöinti etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ Lappeenrannan toimistoon.

Pääset tehtävässä työskentelemään ja kehittämään osaamistasi motivoivassa ja avoimessa ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Kuulut Suomen suurimpaan alan ammattilaisten tiimiin, jossa yhteistyötä tehdään yli liiketoimintarajojen. Apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaat saavat yhtiön asiakaslupauksen mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Etsimme henkilöä, joka on innostunut itsensä ja työnsä kehittämisestä. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Käytössäsi on Hausvise-, Tampuuri- ja MS Dynamics- järjestelmät. Työ sisältää ajoittain liikkumista kohteiden välillä, joten ajokortti on välttämätön. Retta tarjoaa myös koulutusta tarpeesi mukaan ja koko henkilöstöllä on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Rettalla on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Henkilöstöä on Suomessa noin 700. Retta tarjoaa asiakkaille hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaa ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia. Lue lisää: www.retta.fi sekä www.rettaisannointi.fi/tule-meille-toihin

Valtakunnallisena yrityksenä Retta tarjoaa vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen. Yhtiön arvot; onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti, ohjaavat jokapäiväistä toimintaa. Töitä tehdään tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Sinulla on mahdollisuus hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely viihtyisässä toimistossa.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 040 861 7221 tai Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2023 Jopia | Design Haaja