fbpx

Huoltopäällikkö, Caverion Suomi Oy, Kokkola

Haussa kylmä- tai sähköalan ammattilainen. Oletko oikeanlaisella asenteella varustettu osaaja, hyvä organisoija sekä ongelmanratkaisija? Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään urallasi?

Caverion Suomi Oy etsii kauttamme ENERGIA- JA KYLMÄPALVELUIDEN  HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Kokkolaan.

Vastaat asiakkaiden kylmäteknisten järjestelmien huollon, korjauksen ja ylläpidon työnjohdollisista tehtävistä. Hallitset kylmäteknisten saneerausprojektien kokonaisuuksia. Hoidat palvelusopimuksia sekä tarjouslaskentaa ja teet ratkaisukeskeisellä asenteella yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Tukenasi ovat esimiehesi lisäksi joukko alan kärkiammattilaisia. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Työnkuvaasi sisältyy kiinteistöjen energiateknisten järjestelmien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät sekä pienprojektien organisointi. Toimit oman tiimisi asentajien esihenkilönä ja varmistat töiden sujuvan etenemisen. Laadukas asiakaspalvelu ja myynnillinen yhteistyö asiakkuuksien parissa kuuluu tehtäviisi. Pidät langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja hallitset nopeasti muuttuvia tilanteita.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on järjestelmällinen, itsenäinen ja tavoitteellinen. Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus, kokemusta kylmäalalta sekä esihenkilötyöstä. Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä kylmäprosesseista, automaatiosta sekä sähköstä. Kylmä- ja sähköpätevyydet katsomme eduksesi. Olet hyvä viestimään suullisesti ja kirjallisesti, hyödynnät sujuvasti työssäsi nykyaikaisia tietojärjestelmiä. 

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa Caverionin osaamiseen rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Caverion palvelee asiakkaita 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, yli 14 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihto vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi 

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten kohteiden parissa, osaavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut mm. koulutustarjonta sekä Eazybreak liikunta- ja hierontaetu. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, Caverionilla viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa myös tuleviin kollegoihisi: caverion.fi/caverikirja/

Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin Jopia Oy:stä numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2023 Jopia | Design Haaja