fbpx

Sopimuskäsittelijä, GRENKE, Vantaa

Haussa tarkka, järjestelmälliseen sekä huolelliseen työhön tottunut osaaja. Kiinnostaako sinua myynnin back office -tehtävät leasingpalveluiden parissa?

GRENKE etsii kauttamme SOPIMUSKÄSITTELIJÄÄ Vantaan toimipisteeseen.

Tulet toimimaan Suomen viiden toimipisteen myyntitiimin tukena leasingsopimusten käsittelyn parissa. Tehtäväsi painottuvat myynnin taustatehtäviin kuten leasingsopimusten aktivointiin, tietojen syöttämiseen järjestelmiin, postitukseen, skannaukseen ja raportointiin. Palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä leasingjärjestelmien välityksellä.

Teet työtä itsenäisellä sekä tiimihenkisellä otteella ja kiinnostut myös rutiiniluonteisista tehtävistä. Olet mahdollisesti toiminut asiakaspalvelutehtävien parissa aikaisemmin ja tottunut hoitamaan työtäsi puhelimitse sekä sähköisesti. Osaat kirjoittaa ja viestiä asiakkaille sujuvasanaisesti. Pääasiallisia työvälineitäsi ovat MS Office -ohjelmien, sähköpostin ja puhelimen lisäksi GRENKEn omat tietojärjestelmät, joihin sinut opastetaan perusteellisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esim. merkonomi/tradenomi ja tulet työssäsi toimeen englannin kielellä. Sinulta löytyy innostusta ja kiinnostusta leasingin kokonaiskuvaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ratkaisuihimme, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen; tärkeintä on halusi oppia uutta. Olet mahdollisesti vastavalmistunut, suorittanut rahoitusalan opintoja tai muuten kiinnostunut rahoitusalasta. 

GRENKE on "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen nopean ja helpon tavan tehdä leasing-hankintoja. GRENKEllä on yli 40 vuoden leasingkokemus ja päätoimialana on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. GRENKEllä on yli 120 toimipistettä 32 eri maassa. GRENKE on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien ja palvelee 40 henkilön voimin Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella. https://www.grenke.fi/

Sinua odottaa mielenkiintoinen tehtävä kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Dynaaminen työskentely-ympäristö sekä viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa tarjoavat modernit ja tilavat puitteet työskentelyyn. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja käytettäviin ohjelmistoihin. Oppimisen mahdollistavan tehtävän sekä GRENKEn muut hyvät henkilöstöedut kuten, lounas-, virike-, hieronta- ja työmatkaedun sekä laajan työterveyshuollon. Tueksesi saat energisen ja osaavan tiimin, joka uskoo rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen.Työsuhde on aluksi määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja kestää 31.12.2023 saakka.

Lisätietoja antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2023 Jopia | Design Haaja