fbpx

Isännöitsijä, Lahti

Kiinnostavatko isännöitsijän tehtävät Lahden alueella? Oletko uusia haasteita etsivä asiakaspalveluhenkinen kiinteistö- tai isännöintialan ammattilainen? Teetkö työtäsi itsenäisellä ja yhteistyökykyisellä työskentelyotteella ja omaat hyvät paineensieto- ja organisointikyvyt? 

Etsimme ISÄNNÖITSIJÄÄ Lahden alueelle.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaat saavat yhtiön asiakaslupauksen mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta isännöitsijänä toimimisesta. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät sekä työkalut nopeasti. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat yhtenäiset työkalut ja toimintatavat sekä työstään innostunut ammattilaisten tiimi. Käytössäsi on ajanmukaiset ja toimivat tietotekniset järjestelmät sekä sisäisen taloushallinnon tuki.  

Tarjoamme Sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Töitä tehdään tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Sinulla on myös mahdollisuus hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely toimistossa.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2023 Jopia | Design Haaja