fbpx

Kirjanpitäjä, Vantaa

Haussa taloushallinnon kokenut ammattilainen! Oletko tarkka ja vuorovaikutustaitoinen osaaja, joka nauttii myös itsenäisestä työskentelystä? Löytyykö sinulta myös iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta?

Etsimme asiakkaallemme tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit osana yrityksen taloustiimiä ja hoidat konserniin kuuluvien yhtiöiden kirjanpitoa sekä muita monipuolisia ulkoisen laskennan tehtäviä. Työhösi kuuluvat kirjanpidon, tilinpäätöksien, viranomaisraportoinnin sekä veroilmoitusten tekoa. Pääset työssäsi mukaan myös monipuolisiin kehittämistehtäviin. Olet joustava ja Sinulta löytyy myös paineensietokykyä kiireen keskellä. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aikaisempaa kokemusta sähköisistä taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä sekä osaat käyttää monipuolisesti Exceliä. Työntekijänä olet joustava tiimipelaaja, joka kantaa tehtävistään vastuuta itsenäisesti, et säikähdä rutiineja tai ajoittaista kiirettä sekä tarvittaessa pystyt priorisoimaan tehtäviäsi. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä.

Sinua odottavat asiantuntijoista ja ammattilaisista koostuva kannustava työyhteisö, kilpailukykyinen palkkaus sekä nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin, puh. 010 504 9990.

Tehtävä alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2023 Jopia | Design Haaja