fbpx

Myyntipäällikkö, Eners Oy, Keski-Suomi / Pirkanmaa

Haussa ohjelmistomyynnin osaaja! Oletko käyttänyt jotain sähköistä huoltokirjajärjestelmää työssäsi ja haluat kenties ottaa askeleen kohti myyntiuraa vai oletko jo ohjelmistomyynnin ammattilainen?

Eners Oy etsii kauttamme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pirkanmaan tai Keski-Suomen alueelta.

Nykyisen myyntipäällikkömme eläköityessä etsimme motivoitunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita, ylläpidät nykyisiä asiakassuhteita ja varmistat sisäisen palvelun toimivuuden. Kykenet rakentamaan kestäviä asiakassuhteita ja hakemaan uusia asiakkaita eri toimialoilta ja esittelemään heille Eners:n tarjoamaa kiinteistöjen ylläpitojärjestelmää. Osaat tuoda esille järjestelmän tekniset ominaisuudet ja sen tuomat hyödyt asiakkaille. Tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen ja tulet työssäsi vastamaan myynnin kaaresta alusta loppuun ja määrität itse oman kalenterisi sisällön. Rooli mahdollistaa hybridityöskentelyn, koska tapaamiset tapahtuvat joustavasti asiakkaan luona ja Teamsin välityksellä.

Sopivan koulutustaustan lisäksi sinulta löytyy innostunutta asennetta ja myyntihenkisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, kykyä tunnistaa asiakkaiden tarpeet sekä hyvät kommunikointi ja neuvottelutaidot. Aikaisempi ymmärrys kiinteistöjen ylläpidosta on ehdottomasti eduksesi.

Eners Oy on perustettu vuonna 2013 ohjelmistoyritys ja tarjoaa moderneja ratkaisuja kiinteistöjen ylläpidon hallintaan ja toiminnanohjaukseen. Eners Oy:n helppokäyttöinen ylläpitojärjestelmä on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan ylläpidon arkea. Huoltokirja, vikailmoitukset, energianseuranta, pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS), laitekortit ja dokumenttipankki - kaikki tarvittavat toiminnot yhdessä järjestelmässä. www.eners.fi

Liity mukaan Enersin kasvutarinaan! Tehtävä on vakituinen ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Matala organisaatiomme mahdollistaa sujuvan tiedonkulun ja saat kattavan perehdytyksen työhösi. 

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 040 861 7221 tai Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja