fbpx

Meistä

Perustaja ja toimitusjohtaja Pia Brusin on pitkän linjan asiantuntija, joka on toiminut alalla lähes 30 vuotta. Jopia Oy:n hän perusti vuonna 2016. ”Henkilöstöpalvelualan yrittäjänä lähtökohtani on, että pyrimme ammattitaidon lisäksi tuottamaan asiakkaillemme tavanomaista parempaa palvelua ja laatua.”, Pia kertoo. Hän on päässyt työnsä kautta tutustumaan monen eri toimialan ja eri kokoisten yritysten kulttuuriin. ”Tällä alalla on kyse yritysten tarpeesta löytää organisaatioonsa oikeanlaisia osaajia. On ollut hienoa ja motivoivaa päästä oman työn kautta vaikuttamaan niin monien ihmisten urakehitykseen. Nämä seikat yhdessä ovat tuoneet minulle työhön haasteita ja mielenkiintoa, minkä vuoksi henkilöstöpalvelualasta tuli minulle elämän mittainen ura”, Pia toteaa.

Jopia yrityksen nimenä kertoo perheen juurista. Jopia on myös yhdistelmä avioparin etunimistä ja murresana jopia tarkoittaa työtä, mikä antaa hyvän kuvan siitä miksi Jopia on olemassa.

Jorma Brusinilla on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöjen, talotekniikan ja rakentamisen toimialojen parista ja hän tuokin mukanaan vahvan työpanoksensa niiden rekrytointeihin ja suorahakutoimeksiantoihin. Rakentamisen ja talotekniikan tehtävät, kiinteistöjen ja teollisuuden ylläpito ja erilaisten palveluiden johtaminen ovat Jormalle tuttuja sekä palveluntuottajana että palveluiden tilaajan näkökulmasta. Sijoitusorganisaatiossa sekä yrityksen sisäisessä liiketoiminnassa hankittu työkokemus antaa laaja-alaisen asiantuntemuksen ja auttaa ymmärtämään niin asiakasta kuin työnhakijaa.

”Yritysten on hyvä tiedostaa, että rekrytointiprosessin tulisi olla riittävän nopea; hakijoilla kun on monta rautaa tulessa. Myös pehmeisiin arvoihin kannattaa kiinnittää entistä enemmän huomiota. Mielenkiinto ja motivaatio tehtävää ja yritystä kohtaan syntyy monesta eri osa-alueesta”, Jorma toteaa.

 

Tietosuojaseloste

© 2023 Jopia | Design Haaja