fbpx

Meistä

Pia Brusin on henkilöstöpalvelualan pioneeri ja uranuurtaja, joka on toiminut alalla yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän on nähnyt alan muutokset ja kehityksen läheltä. Hän on työskennellyt erilaisissa rooleissa ja tehtävissä, kuten rekrytoijana, kouluttajana, konsulttina ja johtajana. Pia on ollut mukana perustamassa ja kehittämässä useita henkilöstöpalveluyrityksiä. Hän on myös ollut aktiivinen toimija alan järjestöissä ja verkostoissa.

Pian matka on tuonut mukanaan monipuolisia kokemuksia eri toimialoilta ja yrityksistä. Niistä on muodostunut laaja ymmärrys ihmisten urakehityksestä ja organisaatioiden tarpeista. Hän tietää, mitä hyvä henkilöstöpalvelu vaatii ja mitä se voi saada aikaan. Hän on intohimoinen ja sitoutunut työhönsä ja haluaa jakaa osaamistaan ja kokemustaan asiakkaidensa ja työnhakijoiden hyväksi.

Jopia Oy on perustettu vuonna 2016 tavoitteenaan tuoda markkinoille palvelu, jossa ammattitaito, asiakaslähtöisyys ja laatu ovat kantavia voimia. Jopia ei ole vain yrityksen nimi – se on tarina perheestä, intohimosta ja sitoutumisesta. Se on yhdistelmä yrittäjien etunimistä sekä murresanasta, joka symbolisoi työtä. Jopia on enemmän kuin yritys, se on elämäntapa, jossa jokainen päivä on mahdollisuus tehdä vaikutus ja rakentaa menestystä yhdessä.

Jorma Brusinilla on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöjen, talotekniikan ja rakentamisen  parista.  Rakentamisen ja talotekniikan tehtävät, kiinteistöjen ja teollisuuden ylläpito ja erilaisten palveluiden johtaminen ovat Jorman vahvuuksia sekä palveluntuottajana että palveluiden tilaajan näkökulmasta. Sijoitusorganisaatiossa, yrityksen sisäisessä liiketoiminnassa sekä konsulttina hankittu työkokemus antaa laaja-alaisen kyvyn ymmärtää asiakkaiden ja työnhakijoiden tarpeita.

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja