fbpx

Yritys

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudun lisäksi myös valtakunnallisesti. Jopian tiimi koostuu huippuasiantuntijoista ja olemme myös perheyritys. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua luotettavasti ja joustavasti.

Jopia tarjoaa yrityksellesi henkilöstön rekrytointi- ja suorahakupalveluja sekä vuokrauspalveluja. Rekrytointiprosessissa päätöksenteon tukena käytämme haluttaessa ThomasJärjestelmää. Hoidamme puolestanne koko rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet. Olemme oikea yhteistyökumppani yrityksellesi, kun etsitte ammattilaisia johto- ja asiantuntijatehtäviin tai toimihenkilötason tehtäviin. Lisäksi toimitamme kiinteistö- ja talotekniikan sekä teollisuuden toimialoille työntekijätason osaajia.

Työnhakijoiden kohtaamisessa panostamme positiiviseen hakijakokemukseen. Pyrimme löytämään henkilön persoonaan ja toiveisiin sopivan työn sekä organisaation ja myös organisaatioon sopivan persoonan.

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja