fbpx

Yritys

Jopia Oy on perheomisteinen henkilöstöpalvelualan yritys, joka palvelee asiakkaita valtakunnallisesti.  Jopia tarjoaa yrityksellesi henkilöstön rekrytointi- ja suorahakupalveluja.  Rekrytoimme ammattilaisia yrityksen toimialasta riippumatta johto- ja asiantuntijatehtäviin tai toimihenkilötason tehtäviin. Lisäksi toimitamme kiinteistö- ja talotekniikan sekä teollisuuden toimialoille työntekijätason osaajia.

Rekrytoinnin onnistumisen varmistamiseksi käytämme haluttaessa apuna Thomasin henkilökohtaisen profiilin analyysia (HPA) sekä järjestelmästä saatavia lisäprofiileja. Thomas- analyysit voi tilata kauttamme myös erillispalveluna.

Hoidamme puolestanne rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet. Määrittelemme asiakkaan edustajan kanssa osaajaprofiilin tarkasti, jotta ymmärrämme toimenkuvan, organisaation rakenteen sekä asiakkaan liiketoiminnan nykytilan ja tavoitetilan tulevaisuudesta. Kiinnitämme aina huomiota yrityksen yrityskulttuuriin, toimintatapoihin sekä arvoihin. Käytössämme on laajat verkostot ja hyvät hakukanavat. Hakuprosessi voidaan toteuttaa julkisena hakuna tilaajan nimen kera tai anonyyminä, pelkästään hiljaisena suorahakuna tai hybridimallilla.

Työntekijöiden kohtaamisessa panostamme positiiviseen hakijakokemukseen. Pyrimme löytämään organisaatioon sopivan persoonan sekä myös henkilön persoonaan ja toiveisiin sopivan työn ja organisaation.

Olemme sitoutuneet noudattamaan henkilöstöalan toimintaperiaatteita. Lue lisää tästä linkistä: https://hpl.fi/henkilostopalveluala/vastuullisuus-ja-toimintaperiaatteet/  Kiinnitämme huomiota mm. yrityseettisisiin arvoihin sekä noudatamme työnantajavelvoitteita. Toiminnallamme on palvelutakuu.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua luotettavasti ja joustavasti.

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja