fbpx

Suorahaku – headhunting

Kaikki työpaikat eivät aina ole julkisessa haussa, joten mahdollisuuksia saattaa löytyä, vaikka sinulle sopivaa työtehtävää ei juuri nyt olisikaan nettisivuillamme tarjolla. Teemme aktiivisesti suorahakua, millä tarkoitetaan yleensä tehtävään soveltuvan henkilön etsimistä ilman julkista työpaikkailmoittelua. Etulyöntiasemassa ovat tässä tapauksessa ne henkilöt, joiden ajantasainen CV löytyy esimerkiksi LinkedIn:stä. Suorahakua tehdään myös julkisen työpaikkailmoittelun rinnalla, jolloin tavoittelemme henkilöitä, jotka eivät aktiivisesti seuraa työpaikkailmoittelua tai edes etsi uutta tehtävää. Joskus työpaikan vaihto voi sittenkin piillä mielen pohjalla ja suorahaku (headhunting) saattaa viedä sinut uusille urille ihan yllättäen.

Oletko periaatteessa ihan tyytyväinen nykyiseen työtehtävääsi mutta mieleesi putkahtaa silloin tällöin muitakin ajatuksia? Verkostoidu kanssamme LinkedIn:ssä ja ole meihin yhteydessä, niin jutellaan!

Soita tai lähetä sähköpostia! Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Yhteystietomme löydät tästä.

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja