fbpx

Hakeminen on helppoa!

Asiakkaamme hakevat kauttamme pätevää henkilöstöä erilaisiin tehtäviin. Osa tehtävähauista on julkisia ja suuri osa hiljaisia hakuja, jolloin hakuilmoitusta ei julkaista. Osaajia kohtaan on suuri kysyntä, joten ilmianna itsesi ja lähetä meille avoin hakemus tai soita! Uutta työtä pohtiessa mieti mihin haluat matkaa jatkaa ja mitkä ovat sinun päämääräsi.

Olemme tehneet työhaun helpoksi ja kysymme työnhakulomakkeella perustietojasi ja liitteeksi voit liittää oman hakemuksen ja ansioluettelosi. Mikäli työpaikkailmoituksessa on maininta siitä, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, toimi heti. Ei kannata odottaa haun viimeiseen päivään tai viivytellä. Täytettyäsi hakemuksen, saat sähköpostitse käyttäjätunnuksen, jonka avulla pääset lisäksi päivittämään tietojasi  esimerkiksi CV:n osalta. Myöhemmin voit päivittää omia tietojasi tästä linkistä.

Ansioluettelo on nykyään hyvin muotoiltu ja lyhyt. Työhakemuksessa on tärkeää, että kerrot enemmän persoonastasi, osaamisestasi sekä motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Jos lähetät meille avoimen hakemuksen, kerro siinä minkälaista osaamista Sinulta löytyy ja minkä tyyppistä työtä toivot löytäväsi. Kun osaamistasi ja kokemustasi vastaava tehtävä tulee avoimeksi, meidän on helpompi huomioida Sinut.

Kun kutsumme sinut tapaamiseen puhumme kohtaamisesta. Videohaastattelut ovat myös nykypäivää. Haastattelua varten tarvitset tietokoneen/älypuhelimen/tabletin sekä hyvän nettiyhteyden. Videohaastatteluissa käytämme Teamsia ja lähetämme sinulle linkin tapaamiseen sähköpostitse. Tehtävämme ei ole ainoastaan löytää ammattitaidollisesti hyvää osaajaa tehtävään. Haluamme löytää myös sopivan persoonan asiakasyrityksemme organisaatioon.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kohtaamisistamme. Alla muutamia palautteita:

”Haastattelun rentous sai minut olemaan oma itseni, eikä jännittäminen päässyt haittaamaan jutustelua.”

”Teistä jäi todella hyvä mielikuva. Tykkäsin kovasti olla haastateltava. Tuntuu, että teillä on homma hallussa ja olette oikeassa paikassa töissä. Uskon kovasti, että teette kaikkenne, että toimeksiantajanne löytää hyvän työntekijän ja että työntekijä löytää hyvän työpaikan. Ruusuja ammattitaitoisesta palvelusta, ihanan pirteästä ja lämpimästä keskustelusta / haastattelusta. Mulla jäi kyllä todella hyvä fiilis lähtiessä ja ei yhtään tuntunut ainakaan siltä, että olisin hukannut aikaani. Oli oikein mukava tavata teidät.”

”Minut otettiin vastaan miellyttävästi. Haastattelu sujui yksilöllisesti ja kaiken kattavasti. Tunnelma oli välitön ja asiallisen rento.”

”Ihana haastattelu, ei tarvinnut jännittää yhtään!”

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja