fbpx

Meille työnhakija on tärkeä!

Asiakasyritykset hakevat kauttamme pätevää henkilöstöä erilaisiin tehtäviin. He eivät löydä tekijöitä, ellet SINÄ kiinnostu avoimena olevasta tehtävästä ja hae sitä.

Me kutsumme ammattitaitoisia ihmisiä tapaamiseen – ei tenttiin. Meillä tapaat Pian ja Jaanan. Tehtävämme ei ole ainoastaan löytää teknisesti hyvää tekijää suorittamaan tiettyä tehtävää. Haluamme löytää ihmisen, joka myös persoonana sopii asiakasyrityksemme organisaatioon. Siksi meille on erityisen tärkeää saada tapaamisen yhteydessä aikaan tilanne, jossa työnhakija voi olla rennosti ja rehellisesti oma itsensä. Näin on paljon helpompi kertoa itsestään ja osaamisestaan.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kohtaamisistamme. Alla muutamia palautteita:

”Haastattelun rentous sai minut olemaan oma itseni, eikä jännittäminen päässyt haittaamaan jutustelua.”

”Teistä jäi todella hyvä mielikuva. Tykkäsin kovasti olla haastateltava. Tuntuu, että teillä on homma hallussa ja olette oikeassa paikassa töissä. Uskon kovasti, että teette kaikkenne, että toimeksiantajanne löytää hyvän työntekijän ja että työntekijä löytää hyvän työpaikan. Ruusuja ammattitaitoisesta palvelusta, ihanan pirteästä ja lämpimästä keskustelusta / haastattelusta. Mulla jäi kyllä todella hyvä fiilis lähtiessä ja ei yhtään tuntunut ainakaan siltä, että olisin hukannut aikaani. Oli oikein mukava tavata teidät.”

”Minut otettiin vastaan miellyttävästi. Haastattelu sujui yksilöllisesti ja kaiken kattavasti. Tunnelma oli välitön ja asiallisen rento.”

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja