fbpx

Rekrytointi

Autamme yritystäsi rekrytointiprosessin kaikissa eri vaiheissa tarpeidenne mukaan. Hoidamme puolestanne rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta. Lisäksi toimitamme kiinteistö- ja talotekniikan sekä teollisuuden toimialoille työntekijätason osaajia.

Meiltä saa henkilökohtaista, asiakaslähtöistä ja yrityksen tarpeisiin räätälöityä rekrytointipalvelua. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua luotettavasti ja joustavasti.

Hoidamme rekrytoinnin puolestasi huomioiden yrityksesi työnantajamielikuvan. Autamme resursointiin liittyvissä asioissa sekä päätöksenteossa. Rekrytointiprosessissa päätöksenteon tukena käytämme haluttaessa ThomasJärjestelmää. Rekrytointien tehokas ja varma toteuttaminen on yrityksen menestyksen kannalta tärkeää ja avullamme ratkaiset yrityksesi rekrytointitarpeet helposti ja kustannustehokkaasti. Räätälöimme jokaisen rekrytointiprosessin sisällön yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Kiinnitämme huomiota yrityksen yrityskulttuuriin, toimintatapoihin sekä arvoihin. Palvelumme on henkilökohtaista ja yksilöllistä.

ANNAMME TOIMINNALLEMME PALVELUTAKUUN!

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja