fbpx

Kiinteistöt, rakentaminen ja talotekniikka

Etsimme yrityksellesi kiinteistöjen hallintoon ja ylläpitoon henkilöstöä, rakentamisen ja talotekniikan  osaajia monenlaisiin ammatti- ja asiantuntijatehtäviin. Kauttamme voit rekrytoida henkilöitä johtotehtäviin sekä asennuspuolelle.

Talonrakennustehtäviin ja teollisuuden rakennusprojekteihin haemme vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia, projektipäälliköitä, suunnittelijoita sekä arkkitehtejä.

Talotekniikan alalle kauttamme voi löytää tekijöitä erilaisiin huolto- ja projektipäällikön tehtäviin sekä tarjouslaskentaan. Lisäksi etsimme myös kyseisten liiketoimintojen johtohenkilöitä.

Kiinteistöalalla etsimme kauppakeskuspäälliköitä, toimitilapäälliköitä, isännöitsijöitä sekä kohde- ja teknisiä managereita. Myös kiinteistöalaan liittyvät erilaiset asiantuntijat sisältyvät hakupalveluumme.

Asennustehtäviin voit löytää kauttamme osaavat kylmäasentajat, automaatio- ja sähköasentajat, AV- ja turva-asentajat, kunnossapidon asentajat sekä monia muita alan erityisosaajia

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua, luotettavasti ja joustavasti. Voimme hoitaa puolestanne myös prosessin eri vaiheita – on yrityksesi tarve sitten rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä. Asiantuntijamme selvittävät ehdokkaiden osaamisen lisäksi motiivit ja sitoutuneisuuden työhön.

Teemme yhteistyötä monien merkittävien talotekniikka- ja rakennusalan toimijoiden kanssa. Meillä on hyvät verkostot, joita hyödynnämme aktiivisesti. Haluamme olla linkki hyvien tekijöiden ja alan yritysten välillä.

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja