fbpx

Toimisto- ja asiakaspalvelu

Etsimme yrityksellesi toimihenkilötason osaajia monipuolisiin toimisto- ja asiakaspalvelun tehtäviin. Kauttamme on rekrytoitu osaajia mm. seuraaviin tehtäviin: aulapalvelu, asiakaspalvelutehtävät, kiinteistösihteeri, toimistosihteeri, asiakasrekisterin ylläpito ja päivitys, myynnin ja markkinoinnin assistentti, johdon sihteeri, toimiston muut hallinnolliset tehtävät.

Rekrytoinnin onnistumisen varmistamiseksi käytämme haluttaessa apuna Thomasin henkilökohtaisen profiilin analyysia (HPA) sekä järjestelmästä saatavia lisäprofiileja. Thomas-analyysi antaa arvokasta tietoa ihmisten käyttäytymisestä erilaisissa olosuhteissa. Se auttaa ymmärtämään, millaiset tekijät ohjaavat ihmisten sisäistä motivaatiota ja mikä on heidän kommunikointityylinsä ja luontainen lähestymistapansa vuorovaikutustilanteissa. Analyysin avulla pystymme kartoittamaan henkilön vahvuudet ja kehitystarpeet peilaten niitä organisaation ja yksilön tarpeisiin.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista rekrytointipalvelua luotettavasti ja joustavasti.

Soita ja kysy lisää!

 

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja