fbpx

Teollisuus

Teollisuus työllistää työntekijöitä ja toimihenkilöitä monilla tehtäväalueilla. Tehtävät vaihtelevat tuotteiden valmistuksesta asennukseen, kunnossapitoon, huoltoon ja korjaukseen. Alalla on tarjolla myös suunnittelun, tuotekehityksen, hallinnon, markkinoinnin, myynnin, hankinnan ja oston tehtäviä. Rekrytoimme henkilöstöä useille eri teollisuuden toimialoille.

Työntekijätason osaajia ovat esim. tuotantotyöntekijä, prosessinhoitaja, kunnossapitoasentaja, teollisuusputkiasentaja, sähköasentaja ja teollisuuden automaatioasentaja.

Tuotannosta vastaavina voi työskennellä nimikkeellä tuotantopäällikkö, tuotantoinsinööri, tuotepäällikkö, tuotannon esimies, laatupäällikkö, työnjohtaja, projektipäällikkö, projekti-insinööri, huoltopäällikkö, koneinsinööri, sähköinsinööri, automaatioinsinööri ja tuotannonsuunnittelija.

Hallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa työskentelee esim. myynti-insinööri, projektijohtaja, ostopäällikkö, hankintapäällikkö, markkinointipäällikkö, myyntipäällikkö, avainasiakaspäällikkö, henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, controller, tiedottaja ja lakimies.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista rekrytointipalvelua luotettavasti ja joustavasti. Asiantuntijamme pystyvät selvittämään ehdokkaiden osaamisen lisäksi motiivit ja sitoutuneisuuden työhön.

Voimme hoitaa puolestanne myös prosessin eri vaiheita, kun yrityksesi tarve on rekrytoida henkilöstöä.

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja