fbpx

Myynti ja markkinointi

Etsimme yrityksellesi osaajia monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Kauttamme voit rekrytoida b-to b -myynnin osaajia, myynti- ja markkinointipäälliköitä tai muita myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia eri tasoisiin tehtäviin.

Rekrytoinnin onnistumisen varmistamiseksi käytämme haluttaessa apuna Thomasin henkilökohtaisen profiilin analyysia (HPA) sekä järjestelmästä saatavia lisäprofiileja. Thomas-analyysi antaa arvokasta tietoa ihmisten käyttäytymisestä erilaisissa olosuhteissa. Se auttaa ymmärtämään, millaiset tekijät ohjaavat ihmisten sisäistä motivaatiota ja mikä on heidän kommunikointityylinsä ja luontainen lähestymistapansa vuorovaikutustilanteissa. Analyysin avulla pystymme kartoittamaan henkilön vahvuudet ja kehitystarpeet peilaten niitä organisaation ja yksilön tarpeisiin.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tarjoamme henkilökohtaista ja yrityskohtaista rekrytointipalvelua luotettavasti ja joustavasti.

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2024 Jopia | Design Haaja